blank

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi TAROM sărbătoresc româneşte, pe 1 Decembrie

0 528

De Ziua Naţională a României, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, în parteneriat cu TAROM organizezează „1 Decembrie în aeroport”, eveniment care îşi propune să aducă pasagerilor celui mai mare aeroport din România o mică parte din spiritul şi tradiţiile naţionale.

Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 11:30–14:30, la terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă (AIHCB), iar pasagerii care au decis să călătorească cu avionul de Ziua Naţională vor fi întâmpinaţi cu un spectacol de dans folcloric şi multe surprize din partea celor două companii.

Cu această ocazie, directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Liviu Radu, a declarat:

“De 1 Decembrie, sărbatoarea tuturor românilor începe în aeroport! Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti face dovada binecunoscutei ospitalităţi naţionale şi întâmpină pasagerii Aeroportului Internaţional Henri Coandă (români şi străini, deopotrivă) în haine de sărbătoare, aşa cum se cuvine de Ziua Naţională a tuturor românilor. În speranţa că am reuşit să surprindem, încă de la intrarea în ţară, spiritul românesc, precum şi o mică parte din originalele tradiţii autohtone, bucuroşi urăm pasagerilor noştri un călduros ‘La mulţi ani’!”.

„TAROM este compania aeriană ce poartă cu mândrie drapelul naţional peste tot în lume, suţinănd de fiecare dată valorile şi tradiţiile românești. Ne bucurăm că putem realiza un eveniment dedicat României, în colaborare cu Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Prin celebrarea Zilei Naţionale a României, ne propunem să oferim pasagerilor noştri şi tuturor celor care se află în aeroport în data de 1 decembrie, căldura, buna-dispoziţia şi opitalitatea specifice României, celebrând împreună cel mai important moment din istoria acestei ţări. Cu acestă ocazie doresc să le transmit tuturor românilor “La mulţi ani cu pace, bunăstare şi fericire!”

, a declarat Christian Heinzmann, Director executiv TAROM.

Evenimentul „1 Decembrie în aeroport” este organizat cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism şi al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.