Compania LOT Polish Airlines ar fi interesată de Aeroportul Brașov

0 1.223

Domnul Adrian Ioan Veștea, Președintele Consiliului Județean Brașov, a avut o întrevedere cu domnul Janusz Wiesław Szaliński, consulul onorific al Republicii Polone la Brașov.

Discuția dintre cei doi s-a concentrat pe colaborare dintre Județul Brașov și Polonia, cu precădere în ceea ce privește cel mai important obiectiv investițional, Aeroportul Internațional de la Ghimbav.

Domnul consul a reafirmat interesul pe care LOT Polish Airlines, principala companie aeriană poloneză, îl manifestă atât în ceea ce privește deschiderea unor rute aeriene spre Brașov, dar și pentru concesionarea și operarea aeroportului de la Brașov.

presedintele-consiliu-judetean-brasov-consul-onorific-polonia-brasov

Vă reamintim că Aeroportul Brașov este primul construit după revoluție și ar putea fi al 17-lea din România. Lucrările de construcție pentru terminalul de pasageri a început la 17 martie 2020 și se așteaptă să fie finalizate în 2021. Pe lângă LOT, există și alte companii aeriene interesate de deschiderea de rute spre Brașov, cum ar fi Turkish Airlines, Wizz Air și Lufthansa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.