Colecţia „Macarons with love” de la Armand a ajuns la PrioriTea

0 524

În vara acestui an am descoperit PrioriTea, o ceainărie pe sufletul meu. Aici am găsit liniştea de care am nevoie uneori, am găsit oameni faini, am găsit cea mai bună limonadă din Bucureşti şi am gustat preparate gătite cu mult har. Ceainaria PrioriTea este pe strada Romulus, la numarul 41 – la doi paşi de Calea Călăraşilor şi la alţi doi de Udrişte.

prioritea_limonada

Dar din această toamnă, vă mai ofer un motiv pentru a trece pragul acestei ceainării. Colecţia „Macarons with love” de la Armand a ajuns şi în meniul PrioriTea. Povestea macaronului Armand începe cu pudra de migdale extra fină adusă tocmai din California, care se întâlneşte cu cel mai delicat zahăr pudra icing, amestec din care se ooţine o pudra omogenă denumită tant pour tant.

Urmeaza apoi un sirop din zahar şi apă care se fierbe până la 118 grade şi albus proaspăt, din acesta obţinându-se Italian Meregue (bezea). Se lasă jumătate de oră în repaos înainte de coacerea la 140 grade timp de 15 min.

Macaronii sunt desăvârşiţi de umpluturile delicioase de ganaj, gemuri de fructe proaspete sau creme fine pe bază de unt sau ciocolată. Pentru că aceste deserturi minunate sunt şi foarte delicate, trebuie ţinute la rece, în anumite condiţii de umiditate pentru a nu se usca prea mult.

Delicioşii macaroni din colecţia Macarons with love sunt o poveste gastronomică spusă de Armand printr-o interpretare proprie de arome special elaborate pe baza de ciocolată şi fructe proaspete.

Boehme (gianduja) – Un macaron romantic şi decadent care armonizează gustul ciocolatei negre şi al cremei de gianduja.
Sweet Kiss (capşuni) – O simfonie de zâmbet şi culoare, deliciosul macaron este echilibrul ideal între crema de capşuni şi aromă de lămâie.
Fresh delight (fistic) – Gustul delicat al ciocolatei albe, armonizată cu crema de fistic, aduc un macarons delicios şi fresh, ca o dimineaţă de iubire.
Simphony (cafea) – Aroma sofisticată a cafelei expresso îmbinată cu delicateţea ciocolatei albe, o simfonie a simţurilor şi aromelor.
Pearl (ciocolată albă)– Gustul mătăsos de ciocolată albă şi frişca naturală, alaturi de deliciul zmeurei, un macaron delicat şi romantic.
Passion (ciocolată neagră)– Atingerea aristocratică a ciocolatei negre belgiene, un macaron sofisticat şi pasional.

Şi dacă nici aşa nu v-am convins, vă las să urmăriţi câteva fotografii!

prioritea_terasa

prioritea_macarons

prioritea_macaron

Leave A Reply

Your email address will not be published.