Clienţii TAROM pot rezerva călătoriile şi de pe mobil

1 452

Clienţii TAROM pot rezerva călătoriile şi de pe mobile dotate cu sisteme de operare iOs, Android sau Windows Phone. În cazul accesării de pe telefonul mobil a adresei www.tarom.ro, site-ul detectează automat tipul de terminal mobil folosit şi redirectează utilizatorul către versiunea pentru telefoane mobile.versiunea_mobil_tarom

Pentru rezervare, pasagerii pot folosi un smartphone cu sistem de operare iOS, Android sau Windows Phone, echipat cu un browser. Intrucât accesarea motorului de rezervări pentru telefoane mobile se face utilizând un browser standard de internet, nu mai este necesară instalarea unei aplicaţii dedicate pe smartphone. Deoarece interfaţa versiunii pentru mobile a fost optimizată pentru o cantitate rezonabilă de date esenţiale, transmise în cursul procesului de rezervare online, pasagerii companiei pot rezerva de pe mobil şi în cazul în care dispun de o conectivitate slabă, respectiv viteză redusă de acces în Internet. Plata călătoriei se efectuează online utilizând o soluţie profesională dedicată, ce garantează securitatea datelor trimise prin reţeaua mobilă de date.

La sfârşitul procesului de rezervare, pasagerii primesc, la adresa de e-mail indicată în cursul rezervării, atât confirmarea călătoriei cât şi biletul electronic emis online în urma confirmării plăţii.

Cu ocazia celebrării a 59 de ani de existență, pe data de 18 septembrie 2013, TAROM a răsplătit fidelitatea pasagerilor săi prin organizarea unei trageri la sorţi unde s-au câştigat 59 de bilete de avion. Au participat la tragerea de sorţi, persoanele care au achiziţionat bilete de avion, online, inclusiv de pe smartphone, de pe www.tarom.ro, în perioada 5-15 septembrie 2013. Cei 59 de câştigători pot opta pentru călătorii dus-întors, în perioadele 1 noiembrie-15 decembrie 2013, respectiv 15 ianuarie-28 februarie 2014, pe oricare din rutele următoarele rute: București-Praga, Cluj-Praga, București-Londra, Iași-Londra, Iași-Bologna, Iași-Torino, Iași-Roma, București-Dublin, București-Dubai.

De asemenea, reamintim pasagerilor noştri că împreună cu biletul de avion, pot cumpăra online şi o asigurare de călătorie pentru ruta rezervată online.

Prin lansarea noului motor de rezervări online, cu utilizare de pe smartphone, disponibil la adresa www.tarom.ro, compania TAROM doreşte să vină în sprijinul pasagerilor săi punându-le la dispoziţie un instrument modern de rezervare online, utilizabil practic de oriunde există o conexiune mobila la Internet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.