Cluj-Napoca – München Memmingen cu Wizz Air, din 15 februarie 2016

0 496

În toamna anului trecut, Wizz Air a anunţat noi rute din/spre România. Pe 9 septembrie am scris un articol prin care prezentam rutele Bucureşti – Glasgow, Bucureşti – Hamburg Lubeck şi Cluj-Napoca – München Memmingen (28 martie 2016).Iată că noua rută Cluj-Napoca – München Memmingene s-a deschis mult mai devreme faţă de termenul anunţat iniţial. Pe 15 februarie 2016, Wizz Air a început operarea zborurilor pe această rută. Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca şi Memmingen, aeroportul regional din vestul orașului München, în zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 24.99€ / 109 lei.

Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anunțat, de asemenea, o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de șase ori pe săptămână.

Creșterea operațiunilor Wizz Air se întinde pe toată România cu un trafic în creștere de 16% în 2015, față de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie, la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 de țări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.