Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Cluj Napoca – Constanța și Burgas cu Blue Air, din 20 iunie 2021

0 1.446

Lansarea rutei Cluj Napoca – Burgas marchează o premieră pentru piața locală, acesta fiind primul serviciu care leagă Transilvania de cea mai dorită destinatie de pe riviera Mării Negre. Totodată, Blue Air a anunțat și reluarea zborurilor pe ruta Cluj – Constanța

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 29,99 euro / segment. Toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Cluj Napoca – Burgas cu Blue Air (din 20 iunie)

Blue Air va opera 2 servicii săptămânale între Cluj Napoca și Burgas, în conformitate cu următorul program: Miercuri, Duminica.

Cluj 05:00 – 06:10 Burgas
Burgas 06:55 – 08:00 Cluj

Cluj Napoca – Constanța cu Blue Air (din 21 iunie)

Blue Air va opera 2 servicii săptămânale între Cluj Napoca și Constanța, conform următorului program: Luni, Vineri.

 Cluj 13:25 – 14:30 Constanța
Constanța 15:10 – 16:15 Cluj

„Suntem bucuroși să ne extindem oferta cu două rute suplimentare, extrem de solicitate din Cluj. Burgas și Constanța reprezinta piețe strategice pentru reteaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clienții noștri. De asemenea, investigăm posibilitatea introducerii unui serviciu între baza noastră principală din București și Burgas, pentru a oferi o opțiune de călătorie rapidă și la prețuri accesibile între aceste două orașe importante și pentru a conecta Burgas, via București, cu toată rețeaua Blue Air. ”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Vă puteți planifica mult mai ușor vacanța într-una dintre stațiunile aflate pe litoralul românesc sau într-una dintre stațiunile aflate pe litoralul bulgăresc. Marea Neagră vă așteaptă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.