Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Chișinău – Nisa cu Air Moldova, din 26 aprilie 2019

0 802

Vești bune de la Air Moldova! Din 26 Aprilie 2019, zboruri directe pe ruta Chișinău – Nisa cu Air Moldova! Vor fi operate 2 zboruri săptămânale spre Coasta de Azur, în zilele de luni și vineri.

Orarul zborurilor Chisinau – Nisa cu Air Moldova

Chisinau – Nisa 19:40 – 21:30 luni
Nisa – Chisinau 22:20 – 02:00 luni

Chisinau – Nisa 05:30 – 07:20 vineri
Nice – Chisinau 08:10 – 11:50 vineri

Prețul unui bilet pentru această destinație începe de la 99 euro, toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, de la ghișeele Air Moldova, precum și de la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Air Moldova operează zboruri directe spre 26 destinaţii din Europa și Asia: Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Kiev, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Nisa ,Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Salonic, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.

Vă reamintim că Blue Air a cumpărat Air Moldova!

Leave A Reply

Your email address will not be published.