Chișinău – Eindhoven cu FlyOne, din iunie 2021

0 1.535

FlyOne a anunțat o nouă rută pentru sezonul de vară 2021. Este vorba de Chișinău – Eindhoven, intersecția marilor orașe ca Dusseldorf (Germania), Amsterdam (Olanda) și Bruxelles (Belgia).

Zborurile spre orașul olandez vor începe din iunie 2021, cea mai potrivită perioadă pentru a explora regiunile Europei aflate la hotarul cu Marea Nordului.

Cu bilete de la doar 29 EURO poți ajunge să vezi o bună parte din continentul european, și asta pentru că majoritatea orașelor cu o deosebită importanță culturală, istorică și economică, precum Antwerp, Amsterdam, Bruxelles, Dortmund, Dusseldorf și altele, se află la doar 1-2 ore de mers cu mașina / trenul.

Chișinău – Eindhoven cu FlyOne

Pentru ca să-ți poți organiza un city break la sfârșit de săptămână, zborurile vor fi operate de 2 ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică, conform unui orar comod, astfel încât să nu fii nevoit să vii la aeroport noaptea sau dis-de-dimineață:

Chișinău (KIV) 13:10 – 14:50 Eindhoven (EIN)
Eindhoven (EIN) 15:40 – 19:20 Chișinău (KIV)

Chișinău – Eindhoven cu FlyOne

Zborurile sunt deja disponibile pe site-ul FlyOne, dar și la agențiile partenere. Recomandăm să profitați de prețuri reduse, pentru că locurile cu doar 29 EURO sunt limitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.