Chișinău – Berlin cu Air Moldova, din 31 martie 2020

0 757

Din 31 martie 2020, Air Moldova va opera curse directe pe ruta Chișinău – Berlin Schönefeld. Pentru început vor fi operate 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. În perioada 18 iunie – 22 septembrie 2020 va fi introdusă a treia frecvenţă, în fiecare zi de joi.

Zborurile spre Berlin vor fi operate cu aeronave de tip Embraer E190 și Airbus A319, conform orarului de mai jos.

Chișinău – Berlin cu Air Moldova

9U 813 Chișinău-KIV 06:15 – 07:35 Berlin-SXF
9U 814 Berlin-SXF 08:30 – 11:40 Chișinău-KIV

Aeroportul Berlin-Schönefeld este situat în partea de sud-est a Berlinului, la 22 km de centrul orașului. Lansarea acestei destinaţii oferă pasagerilor Air Moldova posibilitatea de a vizita şi alte oraşe din estul Germaniei, precum Dresda, Frankfurt pe Oder, Magdeburg, Halle, Leipzig, Hamburg, Potsdam şi Hanovra.

Berlin este un oraș al contrastelor, centrul politic, economic şi comercial al Germaniei. Istoria bogată, cultura străveche şi arhitectura diversă fac Berlinul un adevărat hit turistic în rândul destinațiilor europene. Indiferent de scopul călătoriei, Berlin cucereşte prin diversitatea şi dinamica sa.

Pasagerii companiei Air Moldova, care vor procura bilete cu destinaţia Berlin, pot beneficia gratuit de programul Rail&Fly. În cadrul programului Rail&Fly, compania Air Moldova în parteneriat cu Căile Ferate Deutsche Bahn, oferă clienţilor săi posibilitatea de a beneficia de o călătorie gratuită cu trenul pe teritoriul Germaniei. Această opţiune este valabilă pentru toate tarifele cu excepţia tarifului Economy Basic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.