Chic stewardess cocktail – un eveniment cu și despre stewardese, avioane și femei puternice.

0 302

Pe 3 iulie, „Vreau să fiu Stewardesă” organizează un proiect special – “Chic Stewardess Cocktail”. Veți avea ocazia să discutați cu stewardese de carieră, cu oameni pasionați de aviație sau pur și simplu să socializați cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune pentru zbor.

Petrecerea „Chic stewardess cocktail” este un eveniment unic în România și reunește în același loc oameni cu experiență semnificativă în domeniul aviației (reprezentanți ai companiilor aeriene, școli de aviație, stewardese de carieră). Se anunță o seară specială în care toți invitații noștri au un punct comun important: pasiunea pentru zbor și avioane. Mai mult, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe membrii echipei „Vreau să fiu Stewardesă”, cu care puteți interacționa în cadrul unei sesiuni speciale de întrebări și răspunsuri despre cariera de stewardesă.

Proiectul „Vreau să fiu Stewardesă” are deja mai bine de 9 luni de când s-a lansat în mediul online și aproape un an de când s-a început construcția lui. Anul trecut, în iulie, au fost puse bazele proiectului, iar pe 26 septembrie se lansa oficial prima platformă din România dedicată viitorilor însoțitori de bord. De atunci și până acum, comunitatea „Vreau să fiu Stewardesă” a strâns în jurul ei peste 40.000 de cititori unici lunar si o echipă de profesioniști cu zeci de mii de ore de zbor la activ. Mai mult, în iunie 2014, „Vreau să fiu Stewardesă” a primit premiul pentru Proiectul special al anului în cadrul Galei de premiere Digital Divas.

Leave A Reply

Your email address will not be published.