Check-in online gratuit la Blue Air şi din Torino (Cuneo)

0 474

Începând cu 11 octombrie 2012, Blue Air introduce sistemul gratuit de check-in online şi pentru zborurile cu plecare din Torino (Cuneo).Serviciul va putea fi folosit cu maxim 14 zile înainte de data plecării şi până la 4 ore înainte de ora decolării. La finalul procesului de check-in online trebuie să tipăriţi cartea de îmbarcare, cu care vă veţi prezenta la aeroport.

Astfel se reduce timpul de aşteptare în aeroport, iar persoanele care călătoresc doar cu bagaj de mână se vor prezenta cu cartea de îmbarcare direct la poarta, cu 60 de minute înainte de decolare. Pasagerii cu bagaje de cală se vor prezenta cu 90 de minute înainte de zbor la biroul de înregistrare bagaje.

Din 28 octombrie 2012, Blua Air introduce o taxă de check-in la aeroport, valabilă pentru plecările din Torino (Cuneo). Călătorii care fac check-in în aeroport vor plăti 5 euro în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in în aeroport înainte de plecare vor plăti 10 euro.

Pasagerii care si-au cumparat bilete pe ruta Torino (Cuneo) – Bacău înainte de 11 octombrie 2012, nu vor plăti taxa de check-in în aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.