blank

Chartere de la București către Dubai, Maldive și Sri Lanka pentru revelion 2015

0 792

Turoperatorul Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, a lansat în premieră pentru România pachete de vacanță către Maldive și Sri Lanka. Acestea sunt disponibile pentru Revelionul 2014/2015, cu plecare din București. Zborurile sunt directe si sunt operate în colaborare cu compania aeriana Fly Dubai.

”Am lansat în premieră anul trecut chartere către destinații exotice, în speță, Mauritius. Faptul că s-a dovedit a fi un succes ne-a determinat să lansăm, tot în premieră, și în acest an, pachete spre destinații exclusiviste și să venim în întâmpinarea turiștilor dornici de experiențe excepționale cu oferte atractive de Revelion”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Dubai, Maldive și Sri Lanka pentru revelion 2015

Pachetele pe Maldive pornesc de la 3.718 euro, iar perioada de călătorie este 26 decembrie 2014 – 2 ianuarie 2015. Zborurile sunt operate de către compania Fly Dubai, iar cazarea se face la cele mai cunoscute resorturi din frumosul arhipelag Maldive. Până la sfarsitul lunii august, sejururile pot fi achiziționate prin early booking, cu o reducere de 5%.

”De-a lungul unui an, câteva sute de români aleg să-și petreacă vacanța în Maldive, chiar dacă nu există un zbor direct de la București sau din România către această destinație. Un motiv în plus să ne așteptăm la un grad maxim de ocupare pentru pachetele de Revelion care oferă transportul direct către Maldive”, spune Elena Anghel.

O altă variantă pentru turistii care visează la o vacanță splendidă la Oceanul Indian este Sri Lanka, unde tarifele pornesc de la 1.969 euro pentru perioada 29 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015. ”Sri Lanka a intrat deja în agenda de călătorie a românilor, în tot timpul anului, de obicei, în pachete care includ și o vizită a Dubaiului.”, spune Elena Anghel. Până la sfârșitul lunii august, cei care profită de reducerile de Early Booking pot achiziționa pachetele cu un discount de 5%.

Pachetele pentru Revelion, disponibile prin Prestige Tours

Pachetele pentru Revelion, disponibile prin Prestige Tours, au și o altă destinație exotică, foarte populară în rândul românilor, Dubai. Pentru un pachet complet de vacanță de șapte nopți în Dubai, tarifele pornesc de la 812 euro. Cu ocazia Anului Nou, din București vor decola spre Dubai două chartere Prestige Tours, unul aparținând companiei TAROM și un altul companiei Fly Dubai. Perioadele de călătorie sunt 27 decembrie 2014- 03 ianuarie 2015 și 30 decembrie 2014 – 06 ianurarie 2015. Cei care se hotărăsc din timp și rezervă Revelionul în Dubai beneficiază de reduceri până la 30% pentru rezervări de tip early booking, vreme de plajă și cazare în hoteluri noi, de lanț, deschise în vara 2014, cu amplasamente deosebite, precum Hyatt PlaceDubai, Al Rigasi Double Tree by Hilton Al Barha.

Turiștii care aleg pachetele de călătorie Prestige Tours au incluse biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel, șapte nopți de cazare cu masă, asigurare medicală și asistență turistică locală.

(Foto cover: imperatortravel.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.