Ce mai desenează piloții nemulțumiți, pe cer: un penis în apropiere de Sicilia!

0 243

Un pilot Lufthansa a desenat un penis pe cer după ce i s-a cerut să-și devieze zborul spre Malta. Pilotul care se afla la manșa avionului ce zbura din Frankfurt spre Catania, pe 28 iulie, a fost nemulțumit de faptul că i s-a cerut să devieze spre Malta.

Aeroportul Catania-Fontanarossa nu era pe deplin operațional după incendiul din 16 iulie și mai multe zboruri au fost nevoite să aterizeze pe alte aeroporturi din apropiere. Alte voci spun că devierea ar fi fost necesară din cauza vântului puternic.

Datele Flightradar24 au arătat că, după ce a primit cererea de deviere, aeronava Lufthansa a zburat pe lângă Catania, apoi, timp de 16 minute, a desenat prin traiectoria sa un penis. Avionul a revenit apoi pe rută și a continuat să zboare spre Malta, unde a aterizat aproximativ 35 de minute mai târziu, arată datele Flightradar24.

Rămâne neclar dacă pilotul a proiectat în mod intenționat forma sau a fost o traiectorie de hold. Insider a întrebat Lufthansa despre acest lucru, dar compania aeriană a evitat să ofere un răspuns oficial.

Nu este prima dată când un pilot desenează un penis pe cer prin traiectoria de zbor. La începutul anului, un elicopter al Forțelor Aeriene din Malta se pare că a făcut ocol pentru a desena un model similar peste Malta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.