Ce au în comun Tom Cruise, prințul moștenitor al Dubaiului și un însoțitor de cabină Emirates?

0 765

În 10 ani de airlinestravel.ro, am văzut sute de campanii de marketing și spoturi publicitare ale companiilor aeriene. Unele dintre ele au fost emoționante, altele foarte îndrăznețe, curajoase, impresionante. Emirates este una dintre companiile aeriene cu campanii de publicitate foarte îndrăznețe.


Însă nimic nu e mai presus de noua reclamă pe care compania aeriană din Dubai a lansat-o zilele acestea. Putem spune că este o campanie la înălțime, la propriu și figurat, pentru că un membru al echipajului de cabină Emirates stă în picioare pe cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa – la 828 metri deasupra solului.

Însoțitoareaa de cabină se alătură unui grup restrâns de persoane ce au avut privilegiul să stea pe cea mai înaltă clădiri din lume. Printre aceștia se regăsesc Tom Cruise și Prințul Moștenitor al Dubaiului, Șeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Clipul de 30 de secunde se începe cu membrul echipajului de cabină care susține mesajele într-un mod asemănător cu scena din „Love Actually”. Pe măsură ce camera se îndepărtează, publicul descoperă că membrul echipajului de cabină Emirates stă de fapt chiar în vârful Burj Khalifa.

Pentru că au fost voci care au spus că totul e un fake, Emirates a ținut să ne arate cum a fost realizat acest clip publicitar și chiar nu a fost vorba de un fake.

Campania are rolul de a promova reluarea zborurilor din Emiratele Arabe Unite spre UK, una dintre cele mai mari piețe spre care zboară Emirates.

Leave A Reply

Your email address will not be published.