Cazinoul din Constanța, reactivat printr-o reclamă la televizoarele SONY BRAVIA

0 1.005

A fost filmată și prezentată noua reclamă la televizoarele SONY BRAVIA. Aceasta face parte din noua campanie de publicitate desfășurată la nivel european, care prezintă calitatea imaginilor oferite de noua gamă de televizoare BRAVIA 4K HDR.Cazinoul din Constanța

Reclama a fost filmată la Cazinoul din Constanța, punând acest simbol al României într-o perspectivă spectaculoasă. Reclama a fost regizată de americanul Andre Stinger, iar coloana sonoră asigurată de cântărețul Tom Odell.

Filmată și produsă la calitate 4K de către regizorul american Andre Stringer și echipa DDB Berlin, reclama aduce la viață cazinoul abandonat din Constanța, România, folosind 4.000 de baloane și peste 1.500 kg de sclipici, pentru a alcătui un cadru vizual unic.

cazinoul-constanta-sony-bravia-2

Utilizând o combinație de metode și unghiuri diferite de filmare, reclama a fost concepută pentru a capta strălucirea și frumusețea gamei de televizoare 4K HDR, prin juxtapunerea baloanelor albe și a sclipiciului multicolor, culminând cu explozia uimitoare de culoare.

Mesajul campaniei „More Brilliance. More Beauty” va fi transmis prin intermediul mai multor canale: cinema, VOD, în mediul online, outdoor și magazine și va prezenta culorile, contrastul și detaliile excepționale oferite de noua gamă de televizoare Sony 4K HDR. Campania va fi lansată în Marea Britanie, Irlanda și Germania la începutul lunii octombrie. Un prilej bun de a promova litoralul românesc peste hotare.

cazinoul-constanta-sony-bravia-1

O reactivare spectaculoasă a celui mai controversat monument din România, o clădire istorică reprezentativă pentru orașul Constanța. Dacă autoritățile nu văd încă partea pozitivă a acestui cazinou, iată că sunt oameni cu idei și proiecte frumoase. Prin astfel de acțiuni, România câștigă foarte mult la nivel de imagine, iar turiștii ar putea fi atrași de aceste locuri.

Oare câți vor dori să vadă sau să revadă acest Cazinou, peste care au trecut mulți ani de indiferență din partea autorităților locale? Oare ce alte clădiri istorice ar putea fi reactivate cu aceeași splendoare?

Leave A Reply

Your email address will not be published.