Care este cea mai tare experienţă trăită cu avionul? – câştigătorii

7 353

Iată că a sosit momentul mult aşteptat, desemnarea câştigătorilor la concursul „Care este cea mai tare experienţă trăită cu avionul?„. Au fost 15 poveşti validate, majoritatea foarte frumoase şi ne-a fost greu să jurizăm, dar a trebuit să alegem doar 3 dintre acestea, care vor intra în posesia premiilor oferite de partenerii Carpatair şi Laptop News.

Locul 1: 2 bilete de avion dus/întors spre orice destinaţie Carpatair – perioada de călătorie 1 septembrie 2012 – 1 decembrie 2012 (ultimul retur) sunt câştigate de Monica, iar povestea se află la următoarea adresă web – http://seracuidei.wordpress.com/2012/06/24/calatorie-cu-avionul-inapoi-in-timp/ – 42 puncte.

Locul 2: O machetă de avion Carpatair (Fokker 100 la scara 1:100) + o borsetă utilă în călătorii din partea LaptopNews.ro merg la Liliana Oprişan, iar povestea se află la următoarea adresă web – http://www.placerea-de-a-calatori.ro/2012/07/zbor-cu-peripetii.html – 41 puncte.

Locul 3: Un rucsac de laptop din partea LaptopNews.ro + Aero-Mouse Carpatair, ursuleţ Carpatino şi breloc avion muzical sunt câştigate de Anca Duma cu povestea http://www.ancaduma.ro/2012/07/15/o-amintire-si-un-avion/ – 40 puncte.

După cum puteţi observa, punctajul a fost strâns. Juriul a fost format din Alina Blaga (Marketing Specialist Carpatair), Narcisa (travelgirls.ro) şi Sorin Rusi (subsemnatul)(airlinestravel.ro).

Vă mulţumim tuturor pentru participare, pentru poveştile frumoase şi pentru implicarea în acest concurs. Noi pregătim alte concursuri, iar voi sper să fiţi alături de Airlines Travel şi pe viitor!

7 Comentarii
 1. Monica says

  Multumesc mult mult de tot si felicitari si celorlalti castigatori si participanti. Nu ma pricep eu la complimentat, dar o sa fac o urare scrisa 🙂

 2. Sorin says

  Da, acum vad ca avem un podium format din 3 castigatoare:). Felicitari, fetelor! Semn ca domnii nu calatoresc sau nu vor sa-si povesteasca mai cu foc experientele:).

 3. Liliana Oprişan says

  Felicitări, Monica! Să ne povesteşti tuturor cum a fost în zbor cu CarpatAir :).

  Yuhuuuuu! Am avion personal!!! Mulţumesc.

 4. Narcisa says

  felicitări, dragelor!

  mă bucur să văd fete plimbăreţe câştigătoare! 😀

 5. Iulian Sirbu says

  Felicitari caştigatoarelor! 🙂

  Domnii au vrut sa fie gentlemani si n-au participat ca sa castige fetele! Si oricum, ei calatoresc mai mult overland! 😉

  1. Monica says

   Iulian, ce-i drept…experienta ta pe Aconcagua e maxima! Am si-acum pe desktop foto cu steagul PaginaMedicala.ro sus sus, aproape de nori 🙂

 6. Calatorul XXL says

  Felicitări celor 3 câștigătoare! 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.