Când e Black Friday 2022 la eMAG, Altex, Flanco?

0 53

Black Friday 2022 în România este cel mai mare eveniment de shopping din 2022. Cu toate că ideea de Black Friday a fost mult diluată de diferite magazine din România, care au organizat pe toată durata anului diferite campanii de reduceri sub denumirea aceasta, un singur lucru nu s-a putut schimba și acela este clasicul Black Friday organizat de eMAG.

blankblank

Când e Black Friday 2022

Marile magazine online din România își stabilesc, fiecare, ziua sau perioada în care organizează Black Friday. Unii retaileri aleg să păstreze tradiția americană și să țină Black Friday în ultima vineri din noiembrie (25 noiembrie 2022), altele încep campania de reduceri din octombrie și o țin timp de câteva săptămâni. Și mai este eMAG care organizează Black Friday într-o zi de vineri, dar nu cea americană.

Fiind și magazinul care a adus acest trend în România, adevăratul Black Friday din România este cel asociat cu eMAG și, inevitabil, toate celelalte magazine încearcă să se alinieze cu marele retail.

Black Friday la eMAG, în 2022

În 2022, eMAG organizează Black Friday în ziua de 11 noiembrie. Startul reducerilor va fi dat în cursul dimineții și vor fi oferte pe tot parcursul zilei de vineri. În 2021, clienții eMag au comandat de Black Friday peste 2,2 milioane de produse din toate categoriile, atât din ofertele eMAG, cât și ale celor 8.300 de selleri din Marketplace, în creștere cu aproape 27%, comparativ cu anul precedent. Valoarea comenzilor a urcat cu 24 milioane lei față de anul 2020, pană la 609 milioane de lei.

Black Friday la Flanco, în 2022

În 2022, Flanco a anunțat Black Friday în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie. Pentru 2022, Flanco anunță stocuri extinse de produse aflate la reducere din toate categoriile și promite oferte la un milion de produse.

Black Friday la Altex, în 2022

Altex este unul dintre acele magazine care au organizat și organizează campanii de reduceri sub titulatura de Black Friday pe toată durata anului. Altex nu are o dată fixă, ața că ne poate surprinde oricând cu o sesiune de shopping la reducere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.