Black Friday România 2024: lista magazine, cele mai bune reduceri, oferte și promoții!

Vă întrebați când va fi Black Friday în România, în 2024. Oficial va fi pe 15 noiembrie 2024. eMAG este cel ce dă ora exactă de Black Friday. A fost primul magazin online care a organizat Black Friday și a știut să facă din această zi specială de shopping un adevărat festival la nivel național.

Black Friday a ajuns să fie adoptat de tot mai multe magazine online și offline. În prezent, sute de comercianți și-au pregătit ofertele pentru marea sărbătoare de shopping. Însă unele magazine au Black Friday mai multe zile la rând sau în mai multe perioade de peste an.

În ultimul an, un număr semnificativ de clienți noi au făcut prima comandă online. Cei care comandau deja și-au diversificat coșul de cumpărături cu produse din categorii noi și au folosit tot mai mult plata cu cardul, care, de Black Friday, poate ajunge până la 60%, în creștere față de anul trecut.

Black Friday România 2024

Mai jos aveți lista magazinelor cu reduceri, oferte și promoții de Black Friday. Sunteți în căutarea unor prețuri foarte bune la diferite electronice și electrocasnice, sunteți interesați de haine și încălțăminte, vreți să vă programați următoarea călătorie și căutați oferte pentru vacanțe? Mai jos aveți lista magazinelor participante la Black Friday în funcție de categoria de produse și servicii comercializate.

Oferte Black Friday la electronice, electrocasnice și IT

Oferte Black Friday la jucăriii, articole pentru bebeluși

Oferte Black Friday la haine, încălțăminte, genți, accesorii

Oferte Black Friday la cărți, muzică, filme