Canarian Airways, noua companie aeriană cu capital privat 100% canarian.

0 1.815

Un grup de afaceriști din Tenerife împreună cu One Airways și Ashotel au creat o nouă companie aerienă cu capitală complet canarian. Aceasta va lega Tenerife de Spania și de unele părți ale Europei, sub numele de Canarian Airways.

În plus, proiectul, cu o importanță strategică majoră, va avea sprijinul Cabildo de Tenerife, care și-a arătat interesul de a participa la această inițiativă privată, așa cum a fost dezvăluit în timpul prezentării mărcii.

One Airways, o companie cu capital 100% canarian, va fi, de asemenea, operatorul proiectului, deoarece are deja certificările internaționale necesare pentru efectuarea operațiunilor aeriene și lansarea zborurilor comerciale.

One Airways are o vastă experiență în gestionarea, operarea și întreținerea aeronavelor, precum și în analiza, funcționarea și deschiderea rutelor pe distanțe scurte, medii și lungi în întreaga lume.

Rute și flotă Canarian Airways

Conceptul original va conține pachetul de zbor plus cazarea la hotel, având la bază ideea că vacanța, relaxarea și liniștea încep din momentul zborului.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu luna martie, iar primele zboruri vor fi efectuate începând cu luna iunie. Baza va fi aeroportul Tenerife Sud. De acolo vor fi zboruri spre Madrid, Barcelona, ​​Bilbao și Vigo în Spania. Se va zbura și spre Cardiff (Țara Galilor), Glasgow (Scoția) și Berlin (Germania).

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A319 cu capacitata de 144 de pasageri dintr-un posibil de 160 de locuri, deoarece aeronava este configurată cu mai puține rânduri de scaune decât aeronavele companiilior tradiționale, ceea ce va permite o creștere semnificativă a spațiului interior.

Prima aeronavă A319, înmatriculată OY-RCG, a fost achiziționată de la Atlantic Airlines și are o vechime de nouă ani. Aceasta va fi reînmatriculată EC-NMO.

Va fi o companie orientată către client, către sustenabilitate, cu o configurație confortabilă a aeronavei și cu oferta excelente.

Leave A Reply

Your email address will not be published.