Condiții de călătorie în Europa: vezi regulile generale de călătorie (vaccinare, testare, carantină) adoptate de fiecare țară pentru luna noiembrie!

0 335

Situația pandemiei de COVID1-9 se deteriorează în Europa, în ciuda faptului că tot mai mulți oameni se vaccinează. O parte dintre țările UE au reușit să treacă de pragul de 70% persoane vaccinate cu o doză, însă mult mai puține sunt cele ce au depășit pragul de 70% persoane vaccinate complet. Din păcate, încă mai există un număr mare din populația europeană care nu este imunizată.

În acest context, mai multe țări din UE/Spațiul Schengen au decis să-și revizuiască regulile de intrare, în special pentru călătorii nevaccinați și nerecuperați în urma bolii, precum și pentru locuitorii țărilor terțe.

Spania este una dintre cele mai sigure țări din Europa din punct de vedere al pandemiei. Însă va continua să aplice măsuri restrictive și reguli de intrare pentru majoritatea țărilor UE / Spațiul Schengen care sunt incluse pe lista sa cu risc ridicat. Autoritățile spaniole au anunțat că toți cei care intenționează să ajungă în țară trebuie să dețină un certificat digital UE COVID-19.

Astfel de măsuri sunt adoptate de majoritatea țărilor europene. Un certificat digital COVID-19 EUR valabil indică faptul că deținătorul a fost complet imunizat împotriva virusului cu unul dintre vaccinurile recunoscute de organizațiile de sănătate internaționale / s-a recuperare în urma bolii / s-a testat împotriva noului coronavirus și rezultatul e negativ.

Călătorii în țările din Europa

Leave A Reply

Your email address will not be published.