blank

Cadouri la înălțime de Valentine’s Day prin KLM Wannagives

0 729

În mijlocul febrei cumpărăturilor pentru Valentine’s Day, KLM vine cu o propunere perfectă pentru călători: cadouri oferite la înălțime, chiar în timpul zborului. În urmă cu ceva timp am scris despre KLM Wannagives, noul serviciu lansat de KLM la bordurile aeronavelor sale.

Pentru toți cei care doresc să facă o supriză unei persoane dragi în timp ce aceasta se află la bordul unei aeronave KLM, compania olandeză a pregătit un serviciu special. KLM Wannagives este un website unde puteți comanda cadouri pentru cei dragi care se află la bordul unui zbor intercontinental cu plecare din Amsterdam.

Serviciul este disponibil din 2013 însă, pentru Valentine’s Day, KLM a pregătit un cadou special. Până pe 12 Februarie, toți cei ale căror persoane iubite se vor afla la bordul unei aeronave lung-curier KLM cu plecare din Amsterdam vor putea oferi gratuit o cutie de bomboane și o felicitare cu mesaj personalizat. Comanda se face prin website-ul KLM Wannagives și va fi livrată direct la bordul aeronavei.

Dacă vreți să îi faceți un cadou mai deosebit, puteți alege să îi dăruiți șampanie servită într-un pahar de cristal (15 euro), parfumuri, produse cosmetice și bijuterii şi multe altele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.