blank

Bulgaria interzice accesul turiștilor din Marea Britanie

0 561

Guvernul de la Sofia a decis să nu mai permită accesul cetățenilor britanici în Bulgaria, chiar în momentul în care britanicii au mutat Bulgaria pe lista verde, la ultima revizuire a sistemului semafor utilizat de britanici. Croația și Bulgaria au fost singurele două destinații care au fost adăugate la lista verde a Marii Britanii. Cu toate acestea, guvernul bulgar a pus Marea Britanie pe lista roșie, interzicând astfel călătoriile britanicilor, una dintre destinațiile lor europene preferate la Marea Neagră.

Bulgaria interzice accesul turiștilor din Marea Britanie.

Britanicii nu vor putea pleca în vacanță pe țărmurile bulgare ale Mării Negre, în ciuda faptului că Bulgaria a fost plasată pe lista verde a Marii Britanii, la ultima revizuire. Această restricție va intra în vigoare începând cu data de 19 iulie. Ministrul bulgar al Sănătății, Stoycho Katsarov, a confirmat că Bulgaria va pune Regatul Unit pe lista roșie, interzicând intrarea vizitatorilor din țara respectivă, din cauza creșterii constante a numărului cazurilor de Covid-19. Doar cetățenii bulgari, rezidenții și familiile lor pot intra în Bulgaria din Regatul Unit.

Alături de Marea Britanie, și Spania, Cipru, Fiji și Kuweit au intrat pe lista roșie a Bulgariei.

Bulgaria are propriul sistem semafor, bazat pe un sistem ce include țările aflate pe listele verzi, galbene și roșii. În acest moment, incidența cumulată în Regatul Unit este de 680.86 cazuri noi la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, ceea ce înseamnă că Regatul Unit are o rată extrem de mare de pacienți cu coronavirus comparativ cu restul țărilor. În Bulgaria, pe de altă parte, incidența este de 12.94 cazuri noi la 100.000 de locuitori. în ultimele 14 zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.