blankblank

Budapesta şi Istanbul de la 79 euro, Londra şi Viena de la 99 euro – cu TAROM

0 627

Pentru această primăvară, TAROM a pregătit oferte speciale către 4 destinaţii deosebite din Europa: Londra, Viena, Budapesta şi Istanbul, cu plecare din Bucureşti.

Ofertele TAROM încep de la 79 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, valabile pe următoarele zboruri:
RO 235/RO 236 (Budapesta);
RO 262/RO 263 (Istanbul).

şi de la 99 euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, pentru cursele:
RO 393/RO 394 (Londra);
RO 341/ RO 342/ RO 343/ 344 (Viena).

Ofertele pentru cele patru destinaţii sunt valabile spre vânzare de astăzi, 23 martie 2012 până 30 aprilie 2012 iar perioada de călătorie este: 25 martie – 30 noiembrie 2012.

„Fiind fără îndoială o linie aeriană cu o bogată tradiţie în spate, TAROM a ales să nu facă din acest lucru singurul element diferenţiator. Dorim să atragem atenţia pasagerilor asupra faptului că preţurile foarte avantajoase practicate de noi includ catering la bord, bagaje de cală gratuite, multiple frecvenţe pe rută, operare de pe aeroporturile principale,ş.a.m.d., pasagerii beneficiind de un pachet complet de servicii, la un preţ avantajos şi foarte transparent, întreaga călătorie fiind o experienţă plăcută şi confortabilă”, a declarat Gabriela Bordea, director general TAROM.

Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul site-ului www.tarom.ro, agenţiilor proprii TAROM şi agenţilor acreditaţi IATA. Locurile sunt limitate, aşa că este timpul să treceţi la planificat vacanţe:).

Leave A Reply

Your email address will not be published.