Bucuresti – Palma de Mallorca cu Wizz Air, din 9 august 2020

0 1.054

Wizz Air anunță o nouă rută: București Palma de Mallorca. Vor fi operate 2 zboruri pe săptămână, începând din 9 august 2020. Pasagerii pot deja să rezerve bilete cu prețuri de la 229 lei/segment pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene.


Bucuresti – Palma de Mallorca cu Wizz Air

Se va zbura în fiecare zi de joi și duminică, conform orarului de mai jos.

W6 3023 București (OTP) 05:45 – 08:05 Palma de Mallorca (PMI)
W6 3024 Palma de Mallorca (PMI) 08:40 – 12:40 București (OTP)

Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa. Oamenii aleg Mallorca pentru numeroasele sale plaje pitorești. Totodată, capitala frumoasei insule – Palma de Mallorca – oferă combinația perfectă de relaxare la malul mării, experiență culturală și viață de noapte vibrantă, cu baruri și restaurante care servesc cea mai bună selecție din bucătăria spaniolă.

După un weekend captivant în Palma de Mallorca, turiștii se pot odihni în Sóller – orașul mic, înconjurat de peisaje frumoase cu livezi de măslini și de citrice. Situat într-o vale cu acces direct la mare, Soller e renumit pentru pitorescul său port de agrement, înconjurat de coline pline de verdeață. Mallorca este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se odihnească și să se relaxeze, să se bucure de natură, precum și pentru cei care doresc să descopere sate fermecătoare și arhitectura frumoasă a orașelor mai mari.

Wizz Air recomandă adăugarea opțiunii WIZZ Flex la orice rezervare, mulțumită căreia pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI

RutaZile de operareData lansăriiTarife de la
București – Palma de Mallorcajoi, duminică9 august 2020 de la 229 lei
Leave A Reply

Your email address will not be published.