blank

Bucuresti – New York (JFK) de la 303€ / Zboruri operate de British Airways

0 1.218

Am tot scris în ultima vreme de prețurile foarte bune pentru zborurile pe ruta București – New York. Este o competiție acerbă între marele companii aeriene europene British Airways, Lufthansa și KLM. Recent am publicat o super ofertă British Airways cu tarife de la 340€ pentru zboruri dus-întors Bucuresti – New York.

Când credeam că nu va fi mai ieftin de atât, British Airways vine și dă decisiva. Tarife de la 303€ pentru zboruri dus-întors București – Londra – New York – Londra – București. Este adevărat că tariful nu are inclus bagajul de cală, dar este o ofertă extrem de bună. Putem să o trecem la oferte de Black Friday 2019.

Bucuresti – New York (JFK) de la 303€

Dacă doriți servicii complete, care să includă bagajele de cală pe toate segmentele și loc cu mai mult spațiu la picioare, tarifele pornesc de la 403€. Cu adevărat un preț foarte bun pentru aceste zboruri.

Bucuresti – New York (JFK) de la 303€

Tarifele se validează pentru călătorii în luna martie 2020 și trebuie să stați 7 nopți la destinație. Este timpul să vă planificați o vacanță în Statele Unite. Să întâmpinați vara într-una dintre cele mai mari metropole ale lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.