București-New York cu Lufthansa – câştigă 2 bilete tur/retur la concursul „Nonstop you”

0 429

Lufthansa și-a dorit să fie parte din cele mai îndrăznețe planuri de vacanță ale fanilor săi și a lansat concursul ”Nonstop you”, al cărui câștigător va primi două bilete tur/retur București-New York.concurs_lufthansa

Concursul se va desfășura pe site-ul . Ca să vă puteţi înscrie, trebuie să răspundeţi la întrebarea ”Care este sloganul Lufthansa?”, alegând răspunsul corect din cele sugerate de organizatori. Apoi, completarea talonului de înscriere, bifarea căsuței prin care confirmaţi că aţi consultat regulamentul concursului și un click pe butonul ”Trimite” vă aduce șansa de a deveni câștigători.

Grupul Lufthansa operează zilnic zboruri spre 253 de destinații din 103 țări, atât din Europa, cât și de pe alte continente. În urma participării la concursul ”Nonstop you”, cei înscriși vor fi primii care vor fi mereu la curent cu ultimele noutăți cu privire la avantajele oferite de Lufthansa prin programul Miles&More, cel mai amplu program de acest tip din Europa.

Concursul este activ până pe 11 mai, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, urmând ca numele său să fie dezvăluit pe platforma online dedicată pe 31 mai.

Succes şi atenţie la întrebare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.