București – Dubai cu FlyDubai, din 3 iulie 2020 (sub rezerva aprobării guvernamentale)

0 1.651

Dubai a anunțat duminică un nou protocol pentru cetățenii UAE, rezidenții și turiștii care călătoresc în sau din aeroporturile din Dubai. Noul protocol anunțat va deschide granițele Emiratelor Arabe Unite pentru turiști.Comitetul Suprem pentru Managementul Crizei și Dezastrelor a declarat că a luat decizia de a permite resortisanților străini, care dețin vize de rezidență emise în Dubai, să se întoarcă la Dubai, începând de mâine (luni – 22 iunie).

Iar din 7 iulie, Emiratele Arabe Unite (inclusiv Dubai) își vor deschide granițele către turiști. Evident, aceștia trebuie să respecte protocolul de prevenție și toate măsurile de siguranță împuse de autoritațile din Emiratele Arabe Unite.

Și, inevitabil, vor fi reluate zborurile inclusiv spre România. Conform programului operațional prezentat de FlyDubai, zborurile Dubai – București vor fi reluate începând cu 3 iulie. Pentru început, FlyDubai va opera un zbor săptămânal, îmn fiecare zi de vineri.

București – Dubai cu FlyDubai

FZ 1797 Dubai 10:20 – 14:40 Bucuresti
FZ 1798 București 15:40 – 21:35 Dubai

În mod normal, zborurile erau anunțate pentru luna iunie, dar FlyDubai și Wizz Air au decis să suspende activitatea pe ruta Bucuresti – Dubai din lipsă de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.