Bucureşti – Dubai de la 261 EUR cu TAROM

2 362

Dubai este una dintre destinaţiile cele mai căutate de români. Concurenţa obligă operatorii aerieni să vină cu preţuri avantajoase şi servicii de calitate.În sezonul de vară 2013, cursele TAROM pe destinaţia Dubai operează cu program de zi. Tarifele aplicabile pe această rută încep de la 261 euro (numărul locurilor la acest tarif este limitat), pentru un bilet dus – întors, cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul www.tarom.ro.

Mai jos am făcut o simulare pentru iunie şi am găsit preţul de 261 EUR. O săptămână în Dubai este visul oricărui om care vrea să se bucure de soare, căldură, relaxare, shopping etc. Puteţi să vizitaţi cea mai înaltă clădire de pe Terra şi să luaţi masa la unul dintre restaurantele din Burj Al Arab, unul dintre puţinele hoteluri de 7 stele.
bucuresti_dubai

Cursa Bucureşti-Dubai-Bucureşti este operată cu aeronave de tip Boeing 737, după următorul program:

Marţi, joi şi sâmbătă
08:05 Bucureşti – 14:00 Dubai
14:55 Dubai – 19:10 Bucureşti

Orele sunt cele locale.

În preţul biletului de avion sunt incluse:
• meniul servit la bord;
• transportul bagajului de cală de maxim 23 kg/persoană la clasa Economy şi a 3 piese de maximum 23 kg/persoană, la clasa Business. Membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite / Elite Plus pot transporta gratuit 2 piese de bagaj de maxim 23 kg fiecare la clasa Economy şi 4 bagaje de maxim 23 kg fiecare la clasa Business. La bagajul transportat în cală se adaugă un bagaj de mână cu greutatea de cel mult 10 kg care poate fi transportat în cabină.

Orarul mi se pare foarte bun. Se poate pregăti o vacanţă de câteva zile în cea mai luxoasă aşezare de pe Pământ, iar preţurile sunt ok. Poate era şi mai ok dacă exista un zbor şi duminică, să cuprindă tot weekend-ul.

2 Comentarii
  1. Serban Cristian says

    preturile sunt mici ca nu prea merge nimeni vara acolo, nu este respirabil aerul.

  2. Sorin Rusi says

    Da, dar merge o sesiune de shopping, o pimbare prin cel mai mare mall. Daca afara este aerul insuportabil, poate nu strica o sesiune de sanius in mall 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.