București – Beirut cu TAROM, din 18 iulie 2020 (zboruri în regim special)

0 908

Din informațiile noastre, TAROM poartă negocieri cu autoritățile de la Beirut în vederea reluării zborurilor comerciale. În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, negocierile au eșuat pentru că autoritățile din Liban doreau să se facă 2 teste PCR (la aterizare și decolare).Însă iată că vin vești bune. Din 18 iulie, TAROM va relua zborurile pe ruta București – Beirut. Pentru început, zborurile vor fi organizate în regim special. Se va opera un singur zbor săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă.

București – Beirut cu TAROM

BUCUREȘTI – BEIRUT, tarif 289 euro/bilet, bagaj de mână de 10 kg și bagaj de cală de 23 kg incluse.

BEIRUT – BUCUREȘTI, tarif 289 euro/bilet, bagaj de mână de 10 kg și bagaj de cală de 23 kg incluse.

Informații importante pentru zborurile București – Beirut cu TAROM

Bucuresti - Beirut cu TAROM

*Atenție! Toți pasagerii vor achita o taxă suplimentară în valoare de 100 euro pentru testul PCR, care se va efectua pe aeroportul din BEIRUT (cerute de către autoritățile libaneze).

Pasagerii cu bilete deja achiziționate vor achita diferență de tarif (în funcție de clasa de rezervare de pe bilet) fară alte penalizări.

*Toți pasagerii vor completa și vor prezenta la check-in “Declarația de Sănătate” (o puteți descărca de aici: https://arcg.is/0GaDnG) și vor avea obligatoriu o asigurare valabilă pe toată durata sejurului în Liban, asigurare care poate acoperi toate costurile aferente tratamentului pentru COVID19

* Pasagerii, care au originea călătoriei într-o țară unde se efectuează teste PCR autorizate și acceptate de către autoritățile libaneze, vor prezenta la check-in un test PCR negativ (redactat în limba engleză), test efectuat cu cel mult 96 de ore înainte de îmbarcare. Pasagerii nu vor fi îmbarcați pe cursă fară acest test.

*Ca excepție, vor putea fi îmbarcați și pasagerii care provin dintr-o țară neinclusă pe lista celor acceptate, pasageri care, pe lângă testul care vă fi efectuat la aeroport, vor mai efectua în Liban un al doilea test într-un interval de 72 de ore de la testul efectuat la sosirea la Beirut. Costul acestui test va fi de asemenea suportat de pasageri.

*Pasagerii vor purta masca pe toata durata zborului precum și în incinta aeroporturilor de origine, transfer și destinație.

*Biletele vor putea fi achiziționate doar de la agențiile TAROM (inclusiv GSA – Al Sawan din Liban), dar și de la call center-ul TAROM. Nu puteți achiziționa biletele de pe site-ul oficial Tarom.


MENȚIUNE:

Zborurile speciale au un alt regim de operare decât cele comerciale și se supun legislației în vigoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.