București – Atena și Cluj-Napoca – Atena cu Wizz Air, din 25 martie 2018

Wizz Air anunţă astăzi începerea operaţiunilor sale de pe aeroportul internaţional din Atena.

2 399

Din România, Wizz Air va oferi, începând cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elenă din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Biletele pentru cea mai nouă destinaţie sunt deja la vânzare pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 39 ron/segment.

Zboruri-Wizz-Air-Atena

Atena este o destinație perfectă atât pentru o vacanță de mai lungă durată, cât şi pentru evadări scurte, de week-end, ce oferă o varietate largă de activități pentru toate gusturile: de la plaje însorite tot timpul anului, gastronomie delicioasă, cafenele sofisticate sau străzi liniştite, mărginite de portocali sau lămâi.

Ca leagăn al civilizației și capitală istorică a Europei, Atena are un patrimoniu cultural bogat fiind în același timp un oraș seducător, cu vibrații moderne, un loc fascinant pentru turişti care îl pot vizita în orice perioadă a anului.

CELE MAI NOI ZBORURI DIN ROMÂNIA SPRE ATENA:

Oraș Zile de operare Începere din Preţ începând de la *
Bucureşti zilnic 25 martie 2018 39 ron
Cluj-Napoca miercuri şi duminică 25 martie 2018 39 ron

Odată cu lansarea acestor noi zboruri Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 143 de rute de la 10 aeroporturi, către 21 țări.

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, declară: „Ne bucurăm să adăugăm reţelei noastre de destinaţii Atena, un oraş atât de iubit în România. Acum pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca precum şi cei din zonele limitrofe acestor oraşe, pot ajunge în mai puţin de două ore să se bucure de plaje, de muzee sau mâncăruri atât de populare. În plus, cei care aleg să călătorească în interes de afaceri spre Atena vor găsi conexiunile oferite de WIZZ pentru această destinaţie extrem de convenabile.”

Tot din sezonul estival 2018, Wizz Air va deschide noi rute din Atena și spre: Budapesta, Sofia, Kutaisi, Katowice, Vilnius și Chișinău.

2 Comentarii
 1. Mihai says

  Sorin,

  nu stiu daca ai vazut asta:

  http://airportcluj.ro/stiri/comunicat-de-presa-o-noua-destinatie-de-pe-aeroportul-international-cluj-atena

  Ma refer la Aegean pe Cluj-Atena, anuntat in acelasi timp cu Wizz-ul. E drept ca o sa fie doar sezonier, in timp ce Wizz-ul pare permanent. Dar iti deschide portita spre insule si locatii mai ascunse, unde nu ajung charterele (si romani manelisti as completa eu). Poti sa-mi editezi sau sa nu imi publici comentariul, nu ma supar 🙂

  1. Sorin Rusi says

   Evident ca am vazut si oferta de la Aegean :). Am si publicat informatiile despre orarul de zbor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.