British Airways va opera zboruri între Marea Britanie și Insulele Bermude, din 28 martie 2021

0 910

British Airways a anunțat că, din 28 martie 2021, va opera zboruri zilnice între Marea Britanie și Insulele Bermude. Biletele sunt acum în vânzare, cu tarife 510 GBP pentru zborurile dus-întors.


Zborurile vor pleca din Londra Heathrow la ora 14:55, aterizând în Bermuda la ora 18:25. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 777-200.

British Airways va opera zboruri spre Insulele Bermude

BA0159 Londra 14:55 – 18:25 Bermuda
BA0158 Bermuda 20:10 – 06:55+1 Londra

Iată că, după 32 de ani, British Airways va relua zborurile directe spre Insulele Bermude. Zborurile vor fi operate de la Terminalul 5 al Aeroportului Internațional Heathrow.

Aeroportul Heathrow continuă să fie recunoscut ca unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume, fiind numit „Cel mai bun aeroport din Europa de Vest” în ultimii cinci ani consecutivi și „Cel mai bun aeroport pentru cumpărături” pentru ultimii 10 ani. Terminalul 5, terminalul British Airways, a fost numit „Cel mai bun terminal de aeroport din lume” de 6 ori în istoria sa de 11 ani.

Insulele Bermude, situate în Oceanul Atlantic de Nord, găzduiesc unele dintre cele mai uimitoare recife din lume pentru scufundări sau snorkeling, iar vizitatorii vor beneficia de cazare de lux, selectată de experții de la British Airways Holidays pentru vacanța perfectă programată în 2021.

British Airways a introdus o serie de măsuri pentru a-și menține clienții în siguranță și le cere pasagerilor să respecte noile măsuri pentru a ajuta la gestionarea bunăstării tuturor celor care călătoresc.

Acestea includ:

  • check-in online, descărcarea cărții de îmbarcare și, dacă este posibil, auto-scanare a cărților de îmbarcare la poarta de plecare;
  • respectarea distanțării sociale și utilizarea igienizatorilor pentru mâini;
  • purtarea în permanență a măștii pe nas și gură;
  • optimizarea bagajelor de mână, dacă se poate să fie cât mai mici și depozitate sub scaunul din față.

Compania aeriană curăță toate suprafețele, inclusiv scaune, ecrane, catarame și tăvițele după fiecare zbor. Fiecare aeronavă este curățată complet de la nas până la coadă în fiecare zi. Aerul de pe toate zborurile British Airways este complet reciclat o dată la două până la trei minute prin filtrele HEPA, care elimină bacteriile microscopice și grupurile de virusuri cu o eficiență de peste 99,9%, echivalent cu standardele din sălile de operație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.