Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

British Airways lansează harta interactivă pentru rezervarea călătoriilor

0 187

Clienții British Airways pot verifica acum restricțiile de călătorie și cerințele de intrare pentru orice destinație către care zboară compania aeriană pe o nouă hartă interactivă. Noua pagină este creată în parteneriat cu compania globală de tehnologie Sherpa, care a dezvoltat un instrument online care oferă călătorilor cele mai noi restricții de călătorie pentru destinațiile lor.

Acest instrument reunește cele mai recente informații pentru peste 100 de țări, oferind mii de surse și folosind milioane de puncte de date pentru a fi la curent. Harta, pe care compania aeriană intenționează să o integreze în continuare va ajuta clienții să înțeleagă ce este necesar pentru întoarcerea lor în Marea Britanie.

Vizitatorii paginii vor putea explora harta pentru a vedea ce restricții de călătorie sunt în vigoare fiecare țară

Vizitatorii paginii vor putea explora harta pentru a vedea ce restricții de călătorie sunt în vigoare fiecare țară înainte de a rezerva o călătorie, căutând vizual după culoarea semaforului sau tastând alegerea destinației. Există, de asemenea, o filă care permite clienților să indice dacă sunt sau nu vaccinați, ceea ce va ajusta rezultatele.

Centrul online existent British Airways Covid include informații despre rezervări flexibile, teste, modul de utilizare a unui voucher și cum arată experiența de zbor British Airways pentru cei care nu au călătorit de ceva timp.

Cei care fac rezervări cu British Airways pot face acest lucru cu încredere absolută, datorită rezervării flexibile a companiei aeriene. Clienții pot schimba rezervarea cu un voucher sau își pot muta datele fără a suporta o taxă de modificare.

Clienții British Airways Holidays au, de asemenea, acces la o gamă de opțiuni de rezervare flexibile suplimentare, ca parte a promisiunii clienților a companiei, inclusiv asigurarea unei vacanțe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.