blank

British Airways anulează peste 10300 de zboruri pe distanțe scurte!

0 447

British Airways anulează la alte 10300 de zboruri pe distanțe scurte, de la începutul lunii august și până la sfârșitul lunii octombrie. Decizia a fost luată pentru a stabiliza programul operațional pe fondul perturbărilor continue din industrie. În mare parte, British Airways reduce frecvențele zilnice pe zeci de rute, ceea ce înseamnă că pasagerii afectați vor fi rerutați sau vor primi alte alternative.

Cele mai recente reduceri au loc la doar câteva zile după ce British Airways a anunțat anularea a 1.000 de zboruri către destinații în această vară din Grecia, Spania și Portugalia din huburile sale din Londra.

Zborurile pe distanțe lungi nu sunt afectate de cea mai recentă rundă de ajustări British Airways. În total, principalul transportator aerian britanic a modificat, până acum, 13% din programul de vară.  

„Întreaga industrie a aviației continuă să se confrunte cu provocări semnificative și suntem complet concentrați pe creșterea rezistenței în operațiunile noastre pentru a oferi clienților certitudinea pe care o merită”, a declarat un oficial British Airways pe 7 iulie 2022.  

Transportatorul se confruntă, de asemenea, cu amenințarea cu greve la Londra Heathrow (LHR), hub-ul principal. Furnizorii de servicii la sol au votat pentru greva, în timp ce personalul de check-in reprezentat de două sindicate a votat, de asemenea, în favoarea grevei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.