blankblank

British Airways a suspendat vânzarea de bilete pe zborurile scurte și europene din / spre Londra Heathrow

0 812

British Airways, care se străduiește să țină pasul cu reluarea traficului aerian și să se supună reglementărilor făcute de Aeroportul Londra Heathrow, a redus deja programul de zbor din cauza lipsei de personal și a suspendat vânzarea biletelor până cel puțin pe 16 august pentru zborurile sale pe distanțe scurte din / spre Aeroportul Heathrow din Londra.

British Airways opera deja de câteva luni un program redus de zboruri și anunțase, de asemenea, la începutul lunii iulie că va anula 10.300 de zboruri suplimentare până la sfârșitul lunii octombrie, ducând reducerea serviciilor sale la 13% în timpul sezonului de vară.

Problemele de muncă perturbă, de asemenea, Aeroportul Heathrow din Londra, care a limitat timp de două luni, de la jumătatea lunii iulie, numărul de pasageri care pleacă la 100.000 pe zi, sau cu 4.000 mai puțin decât se prevedea.

Sunt afectate inclusiv zborurile de pe relația Aeroportul Internațional Heathrow Londra – Aeroportul Internațional Otopeni București. Momentan, în perioada 3-15 august, călătorii nu-și mai pot rezerva bilete la British Airways pentru zboruri București – Londra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.