blank

Boeing-ul 787 Dreamliner LOT Polish Airlines a fost prezentat la Bucureşti

1 784

În weekend, pe 25 mai 2013, a fost prezentat Boeing-ul 787 Dreamliner LOT Polish Airlines. Evenimentul a avut loc la Crowne Plaza București şi a fost organizat în parteneriat cu cei de la Regional Air Suport.

Boeing 787 Dreamliner LOT Polish Airlines

Airlines Travel a fost reprezentat de Maria Vasiliu, iar mai jos aveţi detaliile despre flota de aeronave Boeing 787 Dreamliner LOT Polish Airlines.

Sâmbătă, 25 mai 2013, a fost prezentat la Bucureşti noul Boeing 787 Dreamliner LOT Polish Airlines. Am ajuns prima, iar acest lucru nu a făcut decât să mă bucure. Am avut ocazia să-l cunosc pe domnul Jakub Malecki, General Manager LOT Romania și Moldova, şi mi-am permis mici discuții despre aviație, lucru ce mi-a oferit motiv de dezbatere și cercetare pentru încă cel puțin cinci articole.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu cei de la Regional Air Suport – oameni faini și puși pe fapte mari în aviație. Înainte de a vă povesti despre Boeing 787 Dreamliner LOT Polish Airlines, vă spun că s-au câștigat o mulțime de premii: machete Dreamliner și accesorii LOT, iar la tombolă au fost acordate 2 bilete cu discount 100% (un zbor Dreamliner transcontinenetal LOT cu plecare din București și un zbor cu LOT către orice destinație din Europa). Agenții de ticketing au susținut un test despre Dreamliner şi l-au trecut cu brio. Voie bună peste tot!

Vă mărturisesc că în Dreamliner-ul celor de la LOT Polish Airlines nu ai cum să nu te simți special! Iată șapte motive pentru care merită din plin orice călătorie la bordul aeronavelor 787 LOT!
presiunea cabinei este mult mai mică – pasagerii ce suferă de afecțiuni cardiovasculare și respiratorii nu vor mai simți nici un disconfort, iar durerile de urechi vor fi doar o amintire urâtă;
ferestrele sunt cu 30% mai largi – oferă fiecărui pasager priveliști de vis, chiar și celor care stau în rândurile de mijloc! Fiecare loc din avion dispune de fereastră! Mai rămâne doar să imortalizați cu aparate foto momentele la înălțime;
– aerul din cabină este mult mai curat datorită filtrelor HEPA. Acestea rețin particulele fine de praf ce pot provoca crize de astm și alergii ;
Design-ul unic al cabinei Dreamliner-ului permite o mai mare libertate de mișcare;
– pentru cei împătimiți de shopping, vă informez că există mai multe hatrack-uri spațioase pentru depozitarea bagajului;
– tehnologia modernă a aeronavei permite evitarea turbulențelor;
– Led-urile din cabină imită perfect lumina zilei şi pot fi setate în funcţie de oră pe toată durata zborului.

Repartizarea claselor de călătorie: Elite Club, Premium Club și Economy:

1. Experiența Elite începe încă de la ground, prin check in-ul separat Business Class și o trecere extrem de rapidă prin security check. Este permis accesul în LOT VIP Lounge, iar politica bagajului este una extrem de generoasă: 3×32 kg, plus bagajul de mână 2×9 kg. Mai spuneți ceva! Odată aflat la bord, întâlnești:
– cabina cu 18 locuri (configurație 2–2–2);
– scaunele ce se tranformă în paturi complet plate (L=1.90 m, l= 54 cm), dotate cu perdele pentru intimitate;
– monitoare individuale de 15 inch cu o selecție largă de entertainment (muzică, video, e-reader);
– prize și port USB la fiecare loc;
– dish-uri delicioase (recomandarea mea este să le încercați și pe cele tradițional poloneze) servite pe platouri din porțelan în conformitate cu dorințele fiecărui pasager;
– echipajul Elite Crew pregătit special pentru nevoile voastre.
Merită încercat măcar o dată în viață!

2. Premium Club reprezintă o clasă nouă în politica LOT şi oferă maximum de comfort la prețuri rezonabile. Pasagerii Premium au propriul check-in și prioritate la îmbarcare, noi reguli avantajoase cu privire la bagaje (2x23kg și bagaj de mână cântărind maximum 12 kg). Cabina însumează un total de 21 locuri (configurație 2-3-2). Scaunele sunt comfortabile, au o lățime de 50 cm și un suport flexibil pentru picioare. Fiecare loc este prevăzut cu ecran individual de 12,4 inch, iar meniurile sunt servite în farfurii de porțelan.

3. Economy Class –  pasagerii dispun la cerere (ca și la celelalte clase) de căști audio pe care le pot conecta la sistemul de in-flight entertainment. La bordul Boeing 787 Dreamliner LOT, fiecare pasager experimentează plăcerea de a călători. Sunt 213 locuri la clasa economică, iar configurația scaunelor este 3-3-3 (scaunele permitând o înclinare de 5 grade) . Ecranele individuale măsoară 8,9 inch, iar service-ul este oferit de Elite Crew. Bajagul de mână: L=61 cm, l=31 cm, grosime=25 cm.

Biletele pentru Boeing 787 Dreamliner au fost puse în vânzare încă din 24 aprilie 2013. Zborurile se vor relua din 5 iunie 2013 spre Chicago, iar următorul va fi în 7 iunie către Toronto. Până în august, LOT Polish Airlines, operatorul naţional al Poloniei, va opera cinci aeronave Boeing 787 Dreamliner.

Leave A Reply

Your email address will not be published.