Boeing 787 Dreamliner a ajuns în Turcia

0 129

Boeing 787 Dreamliner (avion de pasageri ultramodern, bimotor, lung-curier de mare capacitate, cu două culoare (widebody) şi se află în faza de prezentare şi testare) a ajuns în Turcia. Până pe 11 aprilie, aeronava poate fi vizitată de oficialii companiilor aeriene, furnizori şi de invitaţii speciali. Aceasta se află pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

Aeronava Boeing 787 Dreamliner, botezată şi ZA003, se află într-un Dream Tour la nivel global. Turneul a început pe 5 decembrie, în China, iar acum se află la al 6-lea segment. Ultima destinaţie din Europa va fi Madrid. Acest avion a fost folosit pentru teste, dar acum este modernizat şi echipat ca unul de linie.

Fabricat din materiale compozite, Boeing 787 Dreamliner este primul avion de dimensiuni medii capabil să zboare pe rute lungi – autonomie de până la 15700 Km.. Ca urmare a tehnologiilor inovatoare, avionul oferă foarte multe avantaje: economie la combustibil, spaţiu şi confort pentru pasageri, costuri reduse la întreţinere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »