Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Blue Air va zbura în perioada sărbătorilor de iarnă de la București spre Barcelona, Madrid, Viena, Bologna, Glasgow, Roma și Birmingham.

0 2.343

În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air anticipează o creștere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă și vine în întâmpinarea așteptărilor acestora, introducând șapte rute internaționale noi de pe aeroportul din București.

Cele șapte noi destinații – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

BUCUREȘTI – ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI – GLASGOW: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI – MADRID: 5 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI – BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI – VIENA: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI – BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI – BARCELONA: 7 zboruri/ săptămâna

Biletele pot fi rezervate pe site-ul Blue Air!

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.