BLUE AIR oferă schimbarea gratuită a datelor de călătorie pentru toate rezervările noi efectuate până la sfârșitul anului

0 5.237

Blue Air oferă clientilor săi opțiunea de a-și modifica datele de călătorie în mod gratuit, dacă planurile lor de călătorie se schimbă.

Pentru a veni în spijinul clientilor săi în contextul creșterii în amploare a pandemiei COVID-19 și a mediului de călătorie extrem de prohibitiv și restrictiv din Europa, Blue Air lansează optiunea de modificare gratuită a datelor de călătorie pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul web al companiei începand de astazi si până la 31 decembrie 2020.

Modifică gratuit datele de călătorie

Toate rezervările noi efectuate până la sfârșitul anului pe www.flyblueair.com beneficiază acum de schimbarea datelor de călătorie o dată, în mod gratuit, cu orice alt zbor disponibil în calendarul Blue Air.

Oferta este valabilă pentru toate zborurile și destinațiile Blue Air până la sfârșitul Orarului de Vara 2021, pentru toate rezervările noi efectuate până la 31.12.2020.

Toți clienții Blue Air care doresc să beneficieze de această opțiune vor putea schimba zborul lor sau al însoțitorilor lor direct din secțiunea „Rezervarile mele” de pe www.flyblueair.com. În cazul în care planurile dvs. se schimbă, datele de calatorie pot fi modificate gratuit, plătind doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Modificarea se poate efectua cu până la 4 ore înainte de plecare.

Blue Air are grijă de pasagerii săi, pentru ca acestia să aibă un zbor lipsit de griji. Călătoria se va desfasura in deplină siguranță, pentru ca Blue Air a luat toate masurile de siguranta sanitara atat la bord, cat si in timpul operațiunilor de imbarcare si debarcare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.