blank

Blue Air lanseaza campania „Zboara in tara” cu tarife de la 9.99 euro. Zboruri din București spre Iași, Cluj, Oradea și Timișoara.

2 5.285

Începând cu 17 iulie 2020, Blue Air introduce în orarul de zbor două destinații interne: București – Timișoara și București – Oradea. Și suplimentează zborurile către și dinspre Cluj.  

Începând de astăzi, pasagerii Blue Air pot achiziționa bilete pentru noile zboruri interne din România începând de la prețul de 9.99 euro pe segment.

Pentru a veni în întâmpinarea cererii pasagerilor săi și a agențiilor de turism românești de a avea conexiuni rapide și confortabile între regiunile cheie din România, și în condițiile unor incertitudini din ce în ce mai mari date de înmulțirea cazurilor de COVID-19 și de continuarea stării de alertă și a restricțiilor impuse de diferite state europene, Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile către toate destinațiile din România. Excepție face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferați la Suceava.

Blue Air lanseaza campania „Zboara in tara”

Pentru a marca această decizie de repoziționare strategică a companiei spre a servi cu prioritate nevoile pasagerilor din România și ale turismului și mediului antreprenorial românesc, Blue Air demarează în weekend-ul 17-19 iulie campania “Zboară în țară”, în cadrul căreia pasagerii pot achiziționa bilete pentru toate rutele interne cu prețuri începând de la 9.99 euro. Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 și 27 martie 2021.

Pasagerii Blue Air pot alege din cele peste 20 de zboruri interne pe săptămâna către/ dinspre București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara.

Astfel, atât în cadrul Orarului de Vara 2020, cât și cel de iarnă 2021, Blue Air va opera următoarele rute interne în România:

 • București – Timișoara: 10 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
 • București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
 • București – Cluj: 5 zboruri /săptămâna (2 zboruri noi)
 • București – Iași: 4 zboruri /săptămâna

„La Blue Air, suntem bucuroși că, în condiții dificile pentru întreaga economie, putem susține și noi obiectivul de reconectare a României, punând la dispoziția antreprenorilor și a agențiilor de turism  rutele necesare pentru a-și putea gestiona eficient activitatea în aceste condiții.

Orice perioadă de criză aduce și oportunități, iar noi, la Blue Air, suntem hotărâți să le fructificăm pentru a crea un produs și mai atractiv pentru pasagerii noștri. La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult, sunt sigură că Oradea și Timișoara vor fi destinații apreciate în mod deosebit de către pasagerii noștri din segmentul corporate-antreprenorial, pe care suntem hotărâți să îl adresăm cu prioritate prin strategia noastră de re-poziționare comercială post-COVID.” – spune Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

2 Comentarii
 1. Ciprian Fercal says

  In primul rand este foarte bine ca promoveaza Romania si are preturi foarte mici la zboruri dar din pacate nu baga curse din Suceava pentru ca are mare nevoie de foarte multa promovare si turistii care vor sa ajunga in Bucovina trebuie sa ia Taromul care este foarte scump.

  1. Sorin Rusi says

   Aici nu tine de compania aeriana. Tine de potential, de negocierile locale. Blue Air este cu un avion bazat la IASI. Ar fi costisitor sa-si mute activitatile si la Suceava….Dar cine stie? Vom vedea ce planuri mai dezvolta…

Leave A Reply

Your email address will not be published.