Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Blue Air lansează 10 rute noi din București, Cluj Napoca și Iași în orarul de vară 2022

1 1.361

Blue Air lansează 5 rute noi directe din București către Zaragoza, Bilbao, Seville, Porto și Olbia, 2 rute noi directe din Cluj-Napoca către Malaga și Valencia și 3 rute noi din Iași către Mikonos, Zakinthos și Heraklion. Acestea vor fi operate începând cu orarul de vară 2022. Toate rutele vor fi onorate cu avioane Boeing 737-800 – 189 locuri.

Începând cu luna aprilie, Blue Air va oferi:

  • Un zbor săptămânal din București către Porto (Portugalia), iar din luna iunie ruta vă fi deservita cu două zboruri săptămânale

Începând cu luna iunie, Blue Air va oferi:

  • Două zboruri săptămânale din București către Zaragoza, Bilbao și Seville (Spania)
  • Două zboruri săptămânale din București către Olbia (Italia)
  • Două zboruri săptămânale din Cluj-Napoca către Malaga și Valencia (Spania)
  • Două zboruri săptămânale din Iași către Mikonos, Zakinthos și Heraklion (Grecia)
Rute noi Blue Air din Bucuresti, Cluj si Iasi

Blue Air este singura companie aeriană ULCC din România și este în continuă căutare de oportunități in piețe insuficient deservite și foarte solicitate în întreaga sa rețea. Aceste noi destinații se potrivesc excelent pentru piața românească.

Prin introducerea unui serviciu direct unic către Porto (Portugalia), Olbia (Italia), Bilbao și Sevilla (Spania), Blue Air oferă pasagerilor săi din România opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile.

Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe www.flyblueair.com și în aplicația noastră mobilă.

Pentru vara anului 2022, Blue Air a mai anunțat zboruri din București către Alicante, Ibiza, Palma de Mallorca și Tenerife și din Cluj-Napoca către Barcelona și Madrid. Rețeaua Blue Air include, de asemenea, zboruri către insulele grecesti din Bucuresti către Corfu, Chania, Mikonos, Skiathos, Santorini, Rodos, Heraklion și Zakynthos, din Cluj-Napoca către Rodos, Heraklion și Zakynthos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.