blank

Blue Air încheie campania ”o schimbare gratuită”, din 31 octombrie

0 1.677

După mai mult de un an, în care a oferit o schimbare gratuită a datelor de călătorie în toate rezervările, Blue Air anunță încheierea campaniei începând cu 31 octombrie 2021. Odată cu relaxarea treptată a restricțiilor și cu succesul înregistrat de implementarea protocoalelor de călătorie bazate pe certificatul verde, Blue Air este optimist în ceea ce privește revenirea la normalitate, pasagerii vaccinați putandu-se bucura din nou de predictibilitate în planificarea călătoriei.

Campania actuală oferă tuturor clienților Blue Air opțiunea de a-și schimba datele de călătorie o dată, gratuit, pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul companiei și în aplicația Blue Air până la 31 octombrie 2021. Prin integrarea acestei opțiuni în toate rezervările Blue Air, compania a urmărit să restabilească încrederea pasagerilor în zbor, venind în întâmpinarea nevoilor de flexibilitate și libertate de mobilitate, în contextul pandemiei COVID-19.

Oferta este valabilă pentru toate rezervările efectuate până la 31 octombrie 2021, pentru toate zborurile și destinațiile Blue Air. Datele de călătorie pot fi modificate gratuit o singură dată, plătind doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Pentru rezervările noi efectuate, începând cu 1 noiembrie, pasagerii nu vor mai putea să-și schimbe biletele de călătorie fără să plătească taxa de modificare.

Cu toate acestea, clienții Blue Air vor putea continua sa se bucure de confortul emoțional al serviciului Flex, deoarece opțiunea va fi disponibilă pentru cumpărare în timpul procesului de rezervare. Începând cu 1 noiembrie 2021, pasagerii Blue Air vor putea adăuga serviciul Flex la rezervare, contra cost, avand astfel relaxarea dorita atunci când își planifică vacanțele în avans.

Leave A Reply

Your email address will not be published.