Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Blue Air este membru IATA

1 514

Începând cu 19 ianuarie 2016, Blue Air a devenit membru cu drepturi depline a IATA (International Air Transport Association). Aderarea la IATA s-a putut finaliza doar după obţinerea certificării IOSA (IATA Operational Safety Assesment), un audit complex care a verificat aplicarea a peste 900 de standarde şi bune practici pentru siguranţa zborului recomandate în cadrul departamentelor control operaţional, zbor, dispecerat de zbor, inginerie şi întreţinere, operaţiuni la bordul aeronavelor executate de însoţitorii de bord, operaţiuni la sol, cargo şi securitate.

YR-BAJ-Blue-Air-Boeing-737-400

Vestea este foarte bună, IATA reprezintând cea mai prestigioasa asociaţie cu 260 de companii aeriene din peste 119 ţări. Are ca priorităţi principale reducerea costurilor în industria transportului aerian, dezvoltarea de noi standarde pentru facilitarea inovaţiei în distribuţie, îmbunătăţirea siguranţei globale, standardizarea operaţiunilor şi a pregătirii profesionale.

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: „Pentru noi aderarea la IATA reprezinta un pas important in istoria companiei, deschizand usa parteneriatelor cu alti operatori, membri ai asociatiei, pentru a putea oferi pasagerilor nostrii o retea extinsa de destinatii si intotdeauna, asa cum i-am obisnuit, la cele mai atractive preturi”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.