Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA)

2 531

Parcurgand cu succes auditul IOSA, Blue Air este acum înregistrat IOSA. IOSA este programul de evaluare acceptat şi recunoscut internaţional, creat să analizeze managementul operaţional şi procedurile de control al unei companii aeriene.Pe parcursul auditului, care implică controlul a peste 900 de standarde şi bune practici recomandate, sunt analizate urmatoarele departamente: zbor, control operaţional şi dispeceratul de zbor, departamentul de inginerie şi întreţinere, operaţiunile la bordul aeronavelor executate de însoţitorii de bord, operaţiunile la sol, departamentul cargo şi securitate.

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: „Suntem incantati sa putem spune ca azi suntem inregistrati IOSA. Auditul IOSA a fost un proces lung si meritos care a avut ca rezultat cresterea sigurantei si alinierea operationala la standardele recunoscute si acceptate international. Prin urmare suntem comisi sa asiguram excelenta in operare pentru pasagerii nostri”.

Regional Vice President Europe, Rafael SCHVARTZMAN : “IOSA este un sistem de evaluare recunoscut si acceptat la nivel mondial, creat sa analizeze mamangementul operational si procedurile de control a unei companii. Inregistrarea IOSA solicita o munca asidua din partea personalului si implica alocarea unei cantitati mari de resurse si timp. As vrea sa felicit Blue Air pentru ca a realizat cu succes obtinerea inregistrarii IOSA.

Astazi, la nivel mondial sunt doar 403 companii IOSA şi pentru Blue Air această realizare reprezintă un important element care îi diferenţiază de alţi operatori aerieni.

Este mai important să poţi opera zboruri în siguranţă şi conform standardelor internaţionale, în loc de extindere opraţională şi cu servicii sub standarde. Pentru acest certificat obţinut, Blue Air are o bilă albă de la noi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.