blank

Blue Air anunţă check-in online gratuit pentru Milano Linate

0 721

Începând cu 20 ianuarie 2015, Blue Air introduce sistemul gratuit de check-in online şi pentru zborurile cu plecare din Milano Linate. Blue Air a deschis ruta Bucuresti – Milano Linate, din 12 decembrie 2014.

Serviciul va putea fi folosit cu maxim 30 de zile înainte de data plecării şi până la 4 ore înainte de ora decolării. La finalul procesului de check-in online trebuie să tipăriţi cartea de îmbarcare şi vă veţi prezenta cu ea la aeroport pentru îmbarcare.

Astfel se reduce timpul de aşteptare în aeroport, iar persoanele care călătoresc doar cu bagaj de mână se vor prezenta cu cartea de îmbarcare direct la poartă, cu 60 de minute înainte de decolare. Pasagerii cu bagaj de cală se vor prezenta cu 90 de minute înainte de zbor la biroul de înregistrare bagaje.

Pentru a menţine calitatea şi confortul zborului, din 1 februarie 2015 introducem taxa de check-in la aeroport, valabilă pentru zborurile Milano Linate – Bucureşti. Călătorii care fac check-in în aeroport vor plăti 5 euro în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in în aeroport înainte de plecare vor plăti 10 euro.

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete pe ruta Milano Linate – Bucureşti înainte de 20 ianuarie 2015 nu vor plăti taxa de check-in în aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.