blank

Blue Air anunţă check-in online gratuit acum şi din Milano

0 560

Începând cu 21 mai 2012, Blue Air introduce sistemul gratuit de check-in online şi pentru zborurile cu plecare din Milano (Bergamo).

Serviciul va putea fi folosit cu maxim 14 zile înainte de data plecării şi până la trei ore înainte de ora decolării. La finalul procesului de check-in online trebuie să tipăriţi cartea de îmbarcare, cu care vă veţi prezenta la aeroport.
Astfel se reduce timpul de aşteptare în aeroport, iar persoanele care călătoresc doar cu bagaj de mâna se vor prezenta cu cartea de îmbarcare direct la poartă, cu 60 de minute înainte de decolare. Pasagerii cu bagaje de cală se vor prezenta cu 90 de minute înainte de zbor la biroul de înregistrare bagaje.

Pentru a menţine calitatea şi confortul zborului, de la 01 iunie 2012, introducem o taxă de check-in la aeroport, valabilă pentru plecările din Milano (Bergamo). Călătorii care fac check-in în aeroport vor plăti 5 euro în momentul rezervării, la agenţiile Blue Air şi partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in în aeroport înainte de plecare vor plăti 10 euro.

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete pe rutele Milano (Bergamo) – Bucureşti şi Milano (Bergamo) – Bacău înainte de 01 iunie 2012, nu vor plăti taxa de check-in în aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.