Blue Air ajustează programul operațional de vară 2022! Adaugă 14 noi destinații de vacanță!

1 2.917

Blue Air înregistrează o cerere crescută pentru toate cele 29 de destinații de vacanță existente în sistemul de rezervări. Creșterea a fost raportată incepând cu luna aprilie, pe baza relaxării restricțiilor de călătorie preconizate înainte de Paște 2022.

Blue Air este pregătită să răspundă cererii în creștere cu peste 50 de rute activate și reactivate la programul de vară, cu capacitate crescută, cu o flotă reînnoită de Boeing 737 MAX 8 de ultimă generație și o infrastructură digitală îmbunătățită, oferind clienților experiența Better Way to Fly.

Programul de vară Blue Air (27 martie – 29 octombrie 2022) cuprinde peste 50 de rute noi și include 16 destinații noi din București, 7 destinații noi din Cluj și 6 destinații noi din Iași.

Programul Blue Air Vara 22 oferă o selecție atractivă de destinații, care include locuri de agrement renumite, optiuni exclusive pentru turism cultural și gastronomic, vacante pe insulă, oportunități captivante pentru cei care caută adrenalină și activitati în aer liber și alegeri vibrante pentru citybreak, oferind cele mai bune opțiuni pentru călătorii de leisure la cele mai bune prețuri.

În Vara lui 22, Blue Air introduce 14 noi destinații Soare & Mare:

• NOU PORTUGALIA: Bucuresti – Porto

• NOU SPANIA: București – Palma de Mallorca, Ibiza, Alicante, Bilbao, Sevilla, Tenerife; Cluj-Napoca – Malaga, Valencia; Iasi – Barcelona

• NOU GRECIA: Bucuresti – Santorini, Corfu, Skiathos, Chania; Cluj – Zakynthos, Heraklion, Rodos; Iasi – Mykonos, Zakynthos, Heraklion

• NOU FRANTA: Bucuresti – Bordeaux

Multe dintre rutele menționate mai sus au mai făcut parte din portofoliul Blue Air, deci nu sunt chiar noi, dar ne bucurăm pentru că sunt reactivate pentru sezonul de vară. Astfel, aveți mai multe oportunități de city break-uri în 2022, dar și pentru vacanțe și sejururi.

Vă reamintim că Blue Air a redus considerabil numărul zborurulor și al rutelor în perioada ianuarie – martie 2022. Unele ajustări au influențat inclusiv programul estival 2022.

Leave A Reply

Your email address will not be published.