Blue Air a transportat 236 000 pasageri în aprilie 2022

0 269

Blue Air a prezentat cifrele de trafic înregistrate în aprilie 2022. Blue Air raportează cu 180% mai mulți pasageri transportați în aprilie 2022 față de anul trecut și, de asemenea, cu 22% mai mulți pasageri către/dinspre România comparativ cu perioada pre-pandemică 2019. Probabil numărul pasageri transportați ar fi fost mai mare dacă Blue Air nu anula alte zeci de zboruri programate.

Blue Air se așteaptă ca prețurile în creștere ale combustibilului să aibă un impact asupra cererii călătoriilor de vară și încurajează pasagerii să își rezerve din timp vacanțele de vară.

Blue Air a transportat 236.000 de pasageri la bordul aeronavelor sale în luna aprilie 2022, cu un grad de încărcare ridicat pentru industrie, de 86%, și a deservit peste 85 destinații, oferind un preț accesibil pasagerilor care au ales serviciile companiei aeriene ultra-low cost în perioada Paștelui.

Blue Air are o perspectivă pozitivă, având în vedere revenirea cererii de vârf în aprilie, compania estimand totuși că cererea în timpul sezonului de vară ar putea fi afectată de prețurile prohibitive ale combustibilului, care vor crește în mod inevitabil tarifele aeriene in cursul verii.

Blue Air oferă, pentru o perioadă foarte limitată, reduceri de până la 20% la toate zborurile cu date de călătorie între 1 iunie și 31 octombrie 2022.

Reteaua de vara Blue Air include o selecție excelentă de destinatii unde te poti bucura de mare și soare, city break-uri și destinații noi perfecte pentru explorat.

În vara anului 2022, Blue Air operează un total de 109 rute, inclusiv 41 de rute noi și peste 30 de rute exclusive.

  • Rute noi lansate în aprilie: Madeira (Funchal), Tenerife, Dusseldorf, Alicante și Porto;
  • Cel mai mare transportator aerian între România și Portugalia: Lisabona, Madeira, Madeira, Porto;
  • Cel mai mare transportator între România și Grecia: 11 destinații grecești;
  • Rute exclusive:
  • București – Funchal, Bordeaux, Porto, Skiathos, Kefalonia, Bilbao, Florența, Linate, Olbia, Split;
  • Cluj – Amsterdam, Paris CDG, Constanța, Dublin, Burgas;
  • Iași – Mykonos, Zakynthos, Köln, München, Paris CDG, Dublin ;
  • Bacău – Bruxelles, Barcelona, Madrid, Beauvais, Dublin ;
  • Torino – Santorini, Reggio Calabria.
Leave A Reply

Your email address will not be published.