Blue Air a lansat proiectul “#ZBOR”

0 447

Blue Air, prima companie privată de transport aerian din România, a lansat proiectul “#zbor” pe pagina de Facebook Bilete Blue Air şi pe site-ul dedicat www.zboracum.ro.zbor_acum_blue_air

Astfel, în doar 30 de secunde, puteţi afla care este cel mai ieftin zbor către destinaţia de vacanţă dorită. Cautaţi acum cel mai bun tarif, într-un interval de 30 de zile!

Trebuie să intraţi pe pagina de Facebook Bilete Blue Air, să scrieţi „#zbor” şi destinaţia dorită şi veţi primi un răspuns rapid cu cel mai mic preţ pentru biletul de avion ales. Este foarte simplu!

„Pentru că urmăreşte tot timpul ultimele tendinţe de comunicare online, echipa de marketing Blue Air a realizat proiectul „#zbor” pentru a oferi pasagerilor săi posibilitatea identificării în mai puţin de 30 de secunde a informaţiilor care îi interesează, cu privire la zborurile companiei în 28 de destinaţii europene”,

a subliniat Raluca Pauna, Online Marketing Manager Blue Air.

Am făcut o mică simulare pe ruta Bucureşti – Barcelona. Nu mi-a returnat cel mai mic preţ, dar mi-a returnat unul destul de bun. Semn că mai e de finisat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.