Blue Air a inaugurat ruta Bucuresti – Amsterdam, primul serviciu low-cost între cele metropole.

0 1.121

Începând cu 9 octombrie 2020, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume, punând la dispoziția pasagerilor săi servicii zilnice către și dinspre această destinație-cheie, la prețuri începând de la 29 euro/ segment.

Astăzi a avut loc zborul inaugural al rutei București Otopeni (OTP) – Amsterdam Schiphol (AMS) și evenimentul de bun venit organizat la Aeroportul Schiphol, la care au participat Marcel Lekkerkerk, Director Route & Business Development at Schiphol Airport, și Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer Blue Air.

Blue Air a inaugurat ruta Bucuresti – Amsterdam

Aeronava Blue Air a fost întâmpinată cu tunuri de apă la sosirea pe Aeroportul Internațional Schiphol.

blank
Blue Air a inaugurat ruta București – Amsterdam

Pasagerii Blue Air au demonstrat un interes semnificativ pentru această nouă ruta, chiar și în actualul context al restricțiilor și al unui apetit de călătorie încă limitat.

Gradul de încărcare al aeronavei a fost unul peste media actuală, atât pe zborul de plecare către Amsterdam, cât și pe cel de retur la București. Pasagerii au primit din partea Aeroportului Schipol suveniruri pentru a marca zborul inaugural Blue Air București-Amsterdam.

Blue Air a inaugurat ruta București – Amsterdam

Blue Air va opera zboruri zilnice între București Otopeni (OTP) și Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului:

0B199 București 08:20 – 10:20 Amsterdam
0B200 Amsterdam 11:10 – 15:10 București

Până la 4 conexiuni săptămânale între Amsterdam și 4 orașe-cheie din România VIA București: Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și Baia Mare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.