BLUE AIR a devenit prima companie aeriană certificată BIOSAFETY TRUST din Europa

0 873

Blue Air este prima companie aeriană din Europa certificată BIOSAFETY TRUST, certificare care atestă siguranța activităților și zborurilor sale în contextul prevenirii bolilor transmisibile, inclusiv a Covid-19.

În urma auditului pentru obținerea RINA Biosafety Trust Certificate, Blue Air a devenit prima companie aeriană din Europa deținătoare a unei certificări care atestă siguranța activităților și zborurilor sale, în contextul prevenirii bolilor transmisibile, inclusiv Covid-19. BIOSAFETY TRUST stabilește setul de bune practici pentru reducerea riscului de răspândire a epidemiilor în locuri publice, precum mijloacele de transport.

RINA a dezvoltat certificarea inovativă Biosafety Trust, primul cadru de certificare pentru sistemele de management concepute pentru prevenirea și atenuarea răspândirii infecțiilor, cu scopul de a proteja oamenii de amenințarea agenților biologici. BIOSAFETY TRUST reprezintă un instrument creat pentru a gestiona efectele contextului epidemiologic COVID-19.

BLUE AIR devine prima companie aeriana certificata BIOSAFETY TRUST din Europa.

Redresarea economică post-COVID-19 integrează, ca prioritate permanentă, prevenirea răspândirii infecției, în special pentru acele sectoare de activitate bazate pe adunări sociale. În acest sens, certificarea Biosafety Trust sprijină companiile în adoptarea de măsuri menite să reducă la minimum riscurile de sănătate pentru angajați și clienți.

Organizațiile certificate Biosafety Trust își consolidează capacitatea de gestionare a riscurilor, îmbunătățindu-și capacitatea de a oferi servicii de calitate superioară și reducand costurile directe și indirecte cauzate de întreruperile de activitate.

Odată cu dezvoltarea strategică a rețelei de rute care include servicii spre principalele aeroporturi europene și odată cu intrarea în serviciul operational a noii flote de ultimă generație Boeing 737-8-MAX, Blue Air se angajează să devină un retailer mai performant și introduce noi familii tarifare mai prietenoase.

Noile pachete de produse BlueBASIC, BluePLUS și BlueBIZ sunt menite să îmbunatatească experiența de călătorie: tarife mai mici, mai multe opțiuni de economisire la selctarea pachetelor de produse, mai multă flexibilitate și solutii adaptate nevoilor de călătorie ale clienților Blue Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.